Tevékenységi kör Termékválaszték Kiszállítás HACCP nyilatkozat
 
 
 
 Tevékenységi kör
 
         
                Vállalatunk ital-, dohányáru, kis-, és nagykereskedésével foglalkozik. Telephelyeinken több mint 100 beszállító közel 3000 terméke áll a vásárlóink rendelkezésére. Természetesen lehetõség van a megrendelt termékek házhoz szállítására is , melynek folyamatos és zavartalan mûködésérõl fiatal, közel 20 autóból álló, jármûparkunk gondoskodik.
Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolattartásra is. Területi képviselõink folyamatosan látogatják vásárlóinkat, tájékoztatást adnak akcióinkról, segítenek az esetlegesen felmerült problémák megoldásában. Külön kapcsolattartó áll a kiskereskedések, és a vendéglátó helyek rendelkezésére. Segítséget tudunk nyújtani továbbá rendezvények lebonyolításában is, melyekhez sörcsapoló berendezéseket, italhûtõket, üdítõautomatákat, padokat, asztalokat tudunk biztosítani.
Szolgáltatásainkat folyamatosan bõvítjük, igyekszünk azokat a mai kor igényeinek, partnereink elvárásainak megfeleltetni. Ezért hoztuk létre on-line információs rendszerünket is, melynek segítségével az interneten keresztül is lehetõség nyílik a kapcsolattartásra, megrendelések elkészítésére, termékskálánk megtekintésére.
A magas minõséghez tartozó kedvezõ eladási árak folyamatos biztosítása érdekében, szükségét éreztük saját márkás termékek bevezetésére is, melyek mostanra jelentõs értéket képviselnek a piacon.
Képzett alkalmazottainkkal, korszerû szolgáltatásainkkal, a folyamatos fejlõdés szem elõtt tartásával próbálunk partnereink igényeinek megfelelni.

 Termékválaszték
vissza az oldal tetejére
 
Termékválasztékunkat úgy alakítjuk ki, hogy mind a kiskereskedések, mind a vendéglátó helyek igényeit kielégíthesse. Hazai és import árucikkeink között mindenki megtalálja a saját elvárásainak megfelelõt, az alacsonyabb árosztálytól kezdve a magasabb árszívonalat képviselõkig. Italválasztékunk fõbb csoportjai : sörök, borok, égetett szeszesitalok, pezsgõk, vermuthok, koktél alapanyagok, üdítõitalok, ásványvizek. A közel 3000 árucikk közül mindenki megtalálja a számára legmegfelelõbbet. Kínálatunkat, a felmerülõ igényeknek megfelelõen, folyamatosan bõvítjük, az aktuális elvárásokhoz alakítjuk. Saját márkás termékeink bevezetésével az állandó minõséget és az ehhez tartozó kedvezõ árat biztosítjuk partnereinknek. Jelenleg a következõ kategóriákban állnak rendelkezésre :brandy, whisky, üdítõ italok, ásványvíz, borok.

 Kiszállítás
vissza az oldal tetejére
 
      
      Megrendelésüket igény szerint házhoz is szállítjuk, errõl a közel 20 autóból álló jármûparkunk gondoskodik.
Lefedettségi terület : Budapest budai oldal, Törökbálint, Biatorbágy, Sárisáp, Esztergom, Dunakanyar, Szentendre által határolt terület.
A házhozszállításokat 48 órán belül díjtalanul teljesítjük. Rendelési mennyiség legkevesebb 10 egység. A megrendeléseket üzletkötõinken keresztül, telefonon, faxon, e-mailen, valamin regisztrált tagok esetén az interneten várjuk. További információkat az "ELÉRHETÕSÉG" menüpont alatt talál.

 HACCP nyilatkozat
vissza az oldal tetejére
 

Tisztelt Partnerünk!

Az EU elõírásaival összehangolva az élelmiszer-kereskedelemben az ellátási lánc összes tagjánál az Európai Unióhoz való csatlakozás idejétõl alkalmazni kell a jó higiénés gyakorlat biztosítását szolgáló HACCP rendszert. A rendszer bevezetése és mûködtetése során szükségessé válik a beszállítói kör vizsgálata is, így az alábbiakban – munkájukat segítve – a Waldi Kft nyilatkozik minden, a rendszerrel kapcsolatos kérdésben.


Nyilatkozat

A Waldi Kft rendelkezik HACCP élelmiszerbiztonsági rendszerrel, mely a jó higiénés gyakorlat biztosítását szolgálja.
A Waldi Kft termékek elõállításával nem foglalkozik, fõ tevékenységünk a nagy- és a kiskereskedelem.

Cégünkrõl, termékeinkrõl további információt honlapunkon találnak. Munkájukhoz sok sikert kíván ital- és dohány nagykereskedõ partnerük,


Waldi Kft


 Waldi logó letöltés
vissza az oldal tetejére

  A logó letöltésének megkezdéséhez kattintson ide!

(Waldi_logo.jpg
2236 x 1393 x 24 , 370 KB)